| Klausk. | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Hillary Duff Pavyzdys visoms žvaigždėms.

Pranešimų skaičius : 844 Join date : 2008-06-15 Age : 22 Miestas : New York
 | Temos pavadinimas: Klausk. 8/22/2008, 20:38 | |
| Atsakynėkite į prieštai rašančio žmogaus klausimus, o paskui užduokite kitą.
Pradedu aš.
Ar moki važiuoti riedučiais? _________________ 110 486.02Lt
Vaikinas ~ Chace Crawford. Sesutė ~ Fergie. Mano broliukas ~ Alex Evans. Puseserės ~ Avril, Shakira, Eva Langoria. Pusbrolis ~ Robert. Šauniausia kaimynėlė ~ Jennifer Lopez. Šauniausia apsipirkynėjimo draugė ~ Briana. Angelas sargas ~ Rihanna Gera draugė ~ Luisana Lopilato. Draugė linksmoji šventikė ~ Florencia Bertoti. Smėlio dėžių draugės ~ Vanessa Hudgens Šeimos pažįstama ~ Jenna Dewan
|
|
 | |
Rihanna Žvaigždė atostogauja.

Pranešimų skaičius : 281 Join date : 2008-07-28 Age : 30 Miestas : San Diego
 | Temos pavadinimas: Re: Klausk. 8/23/2008, 19:16 | |
| Ne.
Ar moki plaukti? _________________ Aš turiu: 44 391,01Lt  ___ Angelas sargas:Hillary Linksmoji kaimynėlė-Shakira Geriausia draugė-Jennifer Apsipirkinėjimo draugė-Avril Sielos draugė-Fergie Šauniausia kaimynėlė-Eva Linksmasis draugas-Robert Gera draugė-Luisana Geriausia draugė-Madonna Arbatos draugė-Florencia Geriausias draugas- Alex Sauskelnių laikų draugė-Vanessa Hiper Aktyvi Draugė-Paola Pozavimo meistrė-Lindsay Muzikinė kolegė-Nicole Bendramokslė-Jenna |
|
 | |
J.Lopez Žvaigždė populiarumo viršūnėje.

Pranešimų skaičius : 365 Join date : 2008-07-17 Age : 22 Miestas : New York
 | Temos pavadinimas: Re: Klausk. 8/23/2008, 19:44 | |
| Taip Ar moki šaukti? _________________ Turiu:35 298.1oLt Christina ir Briana-Mylimiausios pasaulyje sesytės. Brenda, Paoula, Luisiana-Mylimiausios puseserės. Hillary- Šauniausia kaimynėlė. Shakira, Rihanna ir Camila-Geriausios draugės. Nicole-Žiauriai gera draugė. Vanessa-Best friend'ė Jenna-Bes't šokėja. Lindsey-Vakarėlio siela. Robert-Linksmiausias vaikystės draugas. Eva-Geriausia sielos draugė. Alex-Muzikos siela. Avril, Fergie ir Britney- Geros draugės.
|
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Klausk. 8/23/2008, 20:16 | |
| Visi moka šaukti. Tai pat ir aš. Ar tiki  ? _________________ 110 486.02Lt
Vaikinas ~ Chace Crawford. Sesutė ~ Fergie. Mano broliukas ~ Alex Evans. Puseserės ~ Avril, Shakira, Eva Langoria. Pusbrolis ~ Robert. Šauniausia kaimynėlė ~ Jennifer Lopez. Šauniausia apsipirkynėjimo draugė ~ Briana. Angelas sargas ~ Rihanna Gera draugė ~ Luisana Lopilato. Draugė linksmoji šventikė ~ Florencia Bertoti. Smėlio dėžių draugės ~ Vanessa Hudgens Šeimos pažįstama ~ Jenna Dewan
|
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Klausk. 8/23/2008, 20:33 | |
| Ne Ar moki skraidyti?;DDD _________________ Turiu:35 298.1oLt Christina ir Briana-Mylimiausios pasaulyje sesytės. Brenda, Paoula, Luisiana-Mylimiausios puseserės. Hillary- Šauniausia kaimynėlė. Shakira, Rihanna ir Camila-Geriausios draugės. Nicole-Žiauriai gera draugė. Vanessa-Best friend'ė Jenna-Bes't šokėja. Lindsey-Vakarėlio siela. Robert-Linksmiausias vaikystės draugas. Eva-Geriausia sielos draugė. Alex-Muzikos siela. Avril, Fergie ir Britney- Geros draugės.
|
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Klausk. 8/23/2008, 20:46 | |
| Ne.Na nebent gal kai šokčiau nuo stogo tai gal ir išmokčiau iš tos baimės xD. Ar kada nors gailėjaisi, kad gyveni? _________________ 110 486.02Lt
|
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Klausk. 8/23/2008, 20:50 | |
| Taip Ar moki kuo nors Žongliruoti?? _________________ Turiu:35 298.1oLt Christina ir Briana-Mylimiausios pasaulyje sesytės. Brenda, Paoula, Luisiana-Mylimiausios puseserės. Hillary- Šauniausia kaimynėlė. Shakira, Rihanna ir Camila-Geriausios draugės. Nicole-Žiauriai gera draugė. Vanessa-Best friend'ė Jenna-Bes't šokėja. Lindsey-Vakarėlio siela. Robert-Linksmiausias vaikystės draugas. Eva-Geriausia sielos draugė. Alex-Muzikos siela. Avril, Fergie ir Britney- Geros draugės.
|
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Klausk. 8/23/2008, 20:52 | |
| Moku, obuoliais ar kuo nors kitu apvaliu ir mažesniu, tik su dviem ir tai kartais nelabai išeina. O tu? _________________ 110 486.02Lt
|
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Klausk. 8/23/2008, 20:53 | |
| Ne O Šokti Techtonica? _________________ Turiu:35 298.1oLt Christina ir Briana-Mylimiausios pasaulyje sesytės. Brenda, Paoula, Luisiana-Mylimiausios puseserės. Hillary- Šauniausia kaimynėlė. Shakira, Rihanna ir Camila-Geriausios draugės. Nicole-Žiauriai gera draugė. Vanessa-Best friend'ė Jenna-Bes't šokėja. Lindsey-Vakarėlio siela. Robert-Linksmiausias vaikystės draugas. Eva-Geriausia sielos draugė. Alex-Muzikos siela. Avril, Fergie ir Britney- Geros draugės.
|
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Klausk. 8/23/2008, 20:55 | |
| Negaliu pasakyti, kad puikia, bet gerai. Ar moki šokti nors vieną iš pramoginių šokių? _________________ 110 486.02Lt
|
|
 | |
Avril Lavigne. Pavyzdys visoms žvaigždėms.

Pranešimų skaičius : 525 Join date : 2008-06-15
 | Temos pavadinimas: Re: Klausk. 8/23/2008, 22:11 | |
| Ne. Ar moki erzinti kitus žmones? _________________

73 135,21lt.
Shakira - sesutė. Fergie ir Robert- geriausi draugai. Hillary - puseserė. Jenifer ir Briana - geros draugės. Rihana - apsipirkinėjimo draugė. Eva - arbatos draugė. Britney - guminukų fėja. Lu - vaikystės draugė. Brenda - crazy kaimynė. Madonna - sielos draugė. Paola - riedučių draugė.
|
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Klausk. 8/23/2008, 22:57 | |
| Moku. Ar būtų gaila jei prie kompiuterio neprisėstum mėnesį? _________________ 110 486.02Lt
|
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Klausk. 8/24/2008, 09:32 | |
| Taip. Ar garsiai juokiesi? _________________ Aš turiu: 44 391,01Lt  ___ Angelas sargas:Hillary Linksmoji kaimynėlė-Shakira Geriausia draugė-Jennifer Apsipirkinėjimo draugė-Avril Sielos draugė-Fergie Šauniausia kaimynėlė-Eva Linksmasis draugas-Robert Gera draugė-Luisana Geriausia draugė-Madonna Arbatos draugė-Florencia Geriausias draugas- Alex Sauskelnių laikų draugė-Vanessa Hiper Aktyvi Draugė-Paola Pozavimo meistrė-Lindsay Muzikinė kolegė-Nicole Bendramokslė-Jenna |
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Klausk. 8/24/2008, 09:43 | |
| Na žiūrint iško juokiuosi ir ar man tas dalykas labai labai juokingas. Žiūri Nusivylusias namų šeimininkes? _________________ 110 486.02Lt
|
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Klausk. 8/25/2008, 09:05 | |
| Ne. Ar žiūri Daktarą Hausą? _________________ Aš turiu: 44 391,01Lt  ___ Angelas sargas:Hillary Linksmoji kaimynėlė-Shakira Geriausia draugė-Jennifer Apsipirkinėjimo draugė-Avril Sielos draugė-Fergie Šauniausia kaimynėlė-Eva Linksmasis draugas-Robert Gera draugė-Luisana Geriausia draugė-Madonna Arbatos draugė-Florencia Geriausias draugas- Alex Sauskelnių laikų draugė-Vanessa Hiper Aktyvi Draugė-Paola Pozavimo meistrė-Lindsay Muzikinė kolegė-Nicole Bendramokslė-Jenna |
|
 | |
Eva Longoria Žvaigždė atostogauja.

Pranešimų skaičius : 147 Join date : 2008-07-26
 | Temos pavadinimas: Re: Klausk. 8/25/2008, 11:18 | |
| Ne Ar moki plaukti? _________________ 62 400,40 lt.Broliukas-Robet;*:) Sesutes- Luisana ir Brenda:) Pussiaseres-Fergie ir Hillary;D Sielos drauge-Jennifer:) Arbatos drauge-Avril;) Laisvalaikio drauges-Britney Spears Angelas sargas-Flora;) Sauniausia kaimynele-Rihanna Geriausias draugas-Alex;) Krikstomama-Madonna;) |
|
 | |
Robert Pažengusioji žvaigždutė.

Pranešimų skaičius : 173 Join date : 2008-08-06
 | Temos pavadinimas: Re: Klausk. 8/25/2008, 11:45 | |
| -Taip
Mėgsti ilgai meigoti? _________________ 16499,97lt.
~Sužadėtinė~Britney Spears ~Sesutės~-Eva Longoria, Lu ~Broliukas~-Alex Evans ~Puseserės~-Hillary Duff, Fergie ~Gera draugė~-Shakira ~Geriausia draugė~-Avril Lavigne ~Geriausias draugas ~-Zachary Efron ~Linksmoji darugė~-Rihanna ~Suolo darugė~-Chritina Aguilera ~Vaikystės draugė~-J.Lopez ~Pašėlusioji kaimynė~-Paola Nunez ~Buvusioji darželinokė~-Florencia ~Svajonių princesė~-Jena Dewan
|
|
 | |
*Lindsay_Lohan* Pradedančioji žvaigždutė.

Pranešimų skaičius : 44 Join date : 2008-08-25 Age : 25 Miestas : Plunge
 | Temos pavadinimas: Re: Klausk. 8/25/2008, 11:58 | |
| zinoma Megsti Klausytis erreway? _________________ As turiu:10 000 lt Geriausia Draugė~Eva Longoria Mano Sesutė~Nicole Mano Pusbrolis~Robert Vakareliu Siela~J.Lopez Pozavimo Meistre~Rihanna |
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Klausk. 8/25/2008, 13:03 | |
| ne..;D
Kam paskutinį kartą melavai? _________________ 16499,97lt.
~Sužadėtinė~Britney Spears ~Sesutės~-Eva Longoria, Lu ~Broliukas~-Alex Evans ~Puseserės~-Hillary Duff, Fergie ~Gera draugė~-Shakira ~Geriausia draugė~-Avril Lavigne ~Geriausias draugas ~-Zachary Efron ~Linksmoji darugė~-Rihanna ~Suolo darugė~-Chritina Aguilera ~Vaikystės draugė~-J.Lopez ~Pašėlusioji kaimynė~-Paola Nunez ~Buvusioji darželinokė~-Florencia ~Svajonių princesė~-Jena Dewan
|
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Klausk. 8/25/2008, 19:44 | |
| Ne. Išvardink tris tau geriausius filmukus. _________________ 110 486.02Lt
|
|
 | |
Fergie. Pavyzdys visoms žvaigždėms.

Pranešimų skaičius : 500 Join date : 2008-06-17 Miestas : New York.
 | Temos pavadinimas: Re: Klausk. 8/27/2008, 11:13 | |
| Sipsonai.Kempiniukas.Trečio nežinau. Ilgai miegi? _________________ 110 000lt. Mano sesuo~Hillary Duff. Mano pusseserė~Shakira, Eva Longoria. Mano geriausia draugė~ Avril Lavigne. Mano geriausia kaimynė~Camila Bordonaba. Mano gera draugė~Jennifer Lopez. Mano sielos draugė~ Rihanna. Mano apsipirkinėjimo draugė~Christina Aguilera. Mano vaikystės draugė~ Britney Spears. Mano linksmiji bei ištikikimoji asmens sargybinė~Brenda . Mano guminukų fėja~Luisana Lopilato. Mano kosmetologė~Madonna. Mano paplūdimio draugė~Florencia Bertoti.
|
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Klausk. 8/27/2008, 12:37 | |
| Kai galiu ilgai..;D
Ką rinktumeis kompiuterį ar televizorių? _________________ 16499,97lt.
|
|
 | |
Avril Lavigne. Pavyzdys visoms žvaigždėms.

Pranešimų skaičius : 525 Join date : 2008-06-15
 | Temos pavadinimas: Re: Klausk. 8/27/2008, 17:02 | |
| Kompiuterį, nes per kompiuiterį taip pat galiu pažiūrėti norimas laidas. Tavo svajonė? _________________

73 135,21lt.
Shakira - sesutė. Fergie ir Robert- geriausi draugai. Hillary - puseserė. Jenifer ir Briana - geros draugės. Rihana - apsipirkinėjimo draugė. Eva - arbatos draugė. Britney - guminukų fėja. Lu - vaikystės draugė. Brenda - crazy kaimynė. Madonna - sielos draugė. Paola - riedučių draugė.
|
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Klausk. 8/27/2008, 18:11 | |
| Nugyventi prasmingai. Vėžiai? _________________ 110 486.02Lt
|
|
 | |

| Temos pavadinimas: Re: Klausk. 8/27/2008, 19:27 | |
| Ne. Ar žiūri amerikietiškas imtynes? _________________ Aš turiu: 44 391,01Lt  ___ Angelas sargas:Hillary Linksmoji kaimynėlė-Shakira Geriausia draugė-Jennifer Apsipirkinėjimo draugė-Avril Sielos draugė-Fergie Šauniausia kaimynėlė-Eva Linksmasis draugas-Robert Gera draugė-Luisana Geriausia draugė-Madonna Arbatos draugė-Florencia Geriausias draugas- Alex Sauskelnių laikų draugė-Vanessa Hiper Aktyvi Draugė-Paola Pozavimo meistrė-Lindsay Muzikinė kolegė-Nicole Bendramokslė-Jenna |
|
 | |
Sponsored content
 | Temos pavadinimas: Re: Klausk.  | |
| |
|
 | |
| Klausk. | |
|